SON DAKİKA



Haber > Magazin > Didem Soydan takipçisine dava açtı: O söz itibarımı zedeledi

Didem Soydan takipçisine dava açtı: O söz itibarımı zedeledi

11 Kasım 2020 Çarşamba - 12:45




Didem Soydan, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin kendisine küfür ettiğini belirterek savcılığa başvurdu. Ünlü mankene hakaret içerikli mesaj atan kişinin kimliği tespit edildi. 28 yaşındaki F.A.'ya hakaret suçu kapsamında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.





Didem Soydan, geçen günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin kendisine sinkaflı sözlerle hakaret ettiğini belirten Soydan, 'Keva..' şeklindeki mesajla itibarının zedelendiğini kaydetti

Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı. Ünlü mankene mesaj atan kullanıcının 28 yaşındaki F.A. olduğu tespit edildi.

F.A., böyle bir paylaşım yapıp yapmadığını hatırlamadığını beyan etti. Dosya, Uzlaştırma Büro'suna gönderildi.

Fakat Soydan, kendisine yapılan hakareti affetmedi. Savcılık F.A. hakkında hakaret suçu kapsamında 2.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Dava, ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Öte yandan Didem Soydan ve yakın arkadaşı Umut Eker, önceki gün parkta objektiflere takıldı. Geçtiğimiz hafta apandisit ameliyatı olduğu iddialarını reddeden ünlü model, "Ameliyat olmadım. Gece hastaneye Covid-19 testi olmaya gittim" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap