SON DAKİKA



Haber > Magazin > Didem Soydan cesur karelerine hız verdi!

Didem Soydan cesur karelerine hız verdi!

30 Ekim 2021 Cumartesi - 16:30




Şu sıralar Burak Deniz ile ayrıldığı iddialarıyla gündeme gelen Didem Soydan, Instagram hesabından iddialı pozlarına hız verdi. Son olarak siyah elbisesi ile çekildiği karelerini paylaştı. Soydan'a beğeni yağdı.





Hem özel hayatıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.

Instagram'da 753 bin takipçisi bulunan güzel model, son olarak dekolteli siyah elbisesiyle çektiği pozları siyah kalp emojisiyle yayınladı.

Soydan'ın paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken, bu pozlar sosyal medya kullanıcıları tarafından Burak Deniz'e gönderme olarak yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde bir yıldan uzun zamandır aşk yaşayan Soydan ve Deniz'in, ilişkilerini noktalama kararı aldığı iddia edilmişti.

Son olarak final yapan 'Maraşlı' dizisinde rol alan Deniz ile Soydan, ayrılık sonrası sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmiş, ikilinin ayrılık nedeni ise merak konusu olmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap