SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Seki'ye tahliye müjdesi

Deniz Seki'ye tahliye müjdesi

11 Ağustos 2016 Perşembe - 13:48




16 bin FETÖ tutuklusunun cezaevlerini doldurmasıyla Meclis'ten çıkan "kısmı af" çalışmasıyla birlikte şarkıcı Deniz Seki'ye de tahliye müjdesi geldi.





FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan ve cezaevinde bulunan 16 bin mahkum ile birlikte cezaevlerinin doluluk oranı kapasite sınırını aşmış, bir çok mahkumun mevcut durumunun daha da kötüye gittiği gündeme gelmişti.

KHK’da yer alan maddeye göre hükümlülerin almış oldukları ceza süresi 5 yıl indirilecek. Bu durumda tahliye olmasına 5 yıldan az kalan mahkumlar yasa onaylandığı an serbest bırakılacak.

Bu durumda 17 Haziran 2017 yılında tahliyesi beklenen Deniz Seki'de bu af'tan yararlanarak, tahliye edilecek.

"ESARETİ SON BULUYOR"

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hükümlü bulunan ünlü şarkıcı Deniz Seki, ilk olarak 2 Şubat 2009 yılında tutuklanmış ardından 220 gün hapis yattıktan sonra 24 Ekim 2009'daki ilk duruşmasında tahliye edilmişti.


Daha sonra devam eden davada "kokain satın alıp içmek" ve "başkalarına uyuşturucu temin etmek" suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve 30 Mayıs 2014'te hakkında yakalama kararı çıkarılan Deniz Seki, ortadan kaybolmuş ancak kısa bir süre Alkent 2000 sitesindeki saklandığı evde yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap