SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Çakır, aşk iddialarını yalanladı!

Deniz Çakır, aşk iddialarını yalanladı!

04 Eylül 2016 Pazar - 10:39




Geçtiğimiz günlerde hakkında aşk iddiaları çıkan Deniz Çakır, Instagram'dan yaptığı açıklama ile haberleri yalanladı. Çakır, "Gülüp, geçiyoruz" dedi.





Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yakın arkadaşı Volkan Yüksel ile çektikleri bir videoyu paylaşan Deniz Çakır'ın, videonu altına "Öyle birine aşık ol ki, her şeyi unut. Dans etmeyi hatırla." yazması kafalarda soru işareti oluşturmuş, Yüksel'in güzel oyuncunun yeni sevgilisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Çakır, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile haberlerin doğruyu yansıtmadığını belirtti.

ÇAKIR: GÜLÜYORUZ, GEÇİYORUZ...

Konuyla ilgili olarak kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım aracılığıyla açıklama yapan Deniz Çakır, öne sürülen iddiaları yalanladı. Çakır, "Volkancım seni yeni sevgilisi diye yazmışlar... Çünkü sahilde güneşlenip,kitap okuyup,çekirdek çitlemişiz.. Ha bi de sohbet etmişiz.... Napıyoruz.. Gülüyoruz geçiyoruz...." dedi.




OLAY VİDEO 300 BİN BEĞENİ ALMIŞTI

Çakır'ın geçtiğimiz hafta paylaştığı ve aşk iddialarını gündeme getiren video, Instagram takipçileri tarafından yaklaşık 300 bin beğeni almıştı. İşte Deniz Çakır'ın o paylaşımı...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap