SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Berdan öfkesi dinmiyor

Deniz Berdan öfkesi dinmiyor

28 Haziran 2016 Salı - 10:36




Deniz Akkaya'nın önceki gün Instagram'dan atıştığı Deniz Berdan'la olan kavgası bitmiyor. Akkaya, yaptığı paylaşımla iddialarına devam ediyor.





Tv 8 ekranlarında yayınlanan 'Aramızda' programının sunuculuğunu yapan Deniz Akkaya, sosyal medya üzerinden tartışmaların odağı olmaya devam ediyor. Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Akkaya, atışmalarını Instagram üzerinden yapıyor.

Geçtiğimiz gün başlayan güzel sunucu Deniz Akkaya'nın modacı Deniz Berdan  ile olan tartışması gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Kendisi hakkında hoş olmayan sözleri nedenyle yine İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sert eleştirilerde bulunan Deniz Akkaya, bulduğu her açık ile kendisini savunmuştu.

"BANA DURDUK YERE HAKARET EDERSE BEN DE CEVAP VERİRİM"

Öfkesi dinmeyen Akkaya, Berdan ile ilgili paylaşımlarda bulunmaya deva ediyor. Sevilen sunucu, son yaptığı paylaşımda Berdan'ı mahkemeye verdiğini "Sevgili dostlar.maalesefki sosyal medya aracılığı ile durduk yere şahsıma hiçbir bildiğim sebep olmadan,durduk yere hakaret edildi.

bu kadını ben senelerce şezlong yatarken gazete köşelerinde gördüm.hicbir teşriki mesaim olmayan birisi,işi gücü magazin yorumcusu falanda degilki olsa bile bu edepsiz üslubu kullanamaz!-bana durduk yere hakaret ederse bende cevap veririm.


Belliki şöhret hastalığına tutulmuş yada başka ne ise sebep.

Ucuz ve basit bir üslup ile size durduk yere sataşan bir insana sizin cevabınız inanın susmak olmaz bu edepsizlik boyutunda.

Bundan sonra bu basit ve çamur ağızlı şahısı mahkemeye verdiğimi belirtmek isterim.o şahısın seviyesine inmenin sadece onu gündem ettiğinin bende farkındayım. Çok sevgiler." sözleri ile dile getirdi. Akkaya'ya sevenlerinden büyük destek geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap