SON DAKİKA



Haber > Magazin > Deniz Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü!

Deniz Akkaya açtı ağzını yumdu gözünü!

18 Ekim 2016 Salı - 12:00




Deniz Akkaya, geçen sezon birlikte program sunduğu Funda Özkalyoncu'ya sosyal medyadan göndermelerde bulundu. Akkaya'nın bu sözleri çok konuşulacak.





TV8’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ adlı magazin programında sunucu Funda Özkalyoncu’nun Sabahattin Ali’nin unutulmaz eseri 'Kürk Mantolu Madonna' ile ilgili söylemleri Türkiye gündemine bomba gibi düştü.

Özkalyoncu’nun kitabı okuduğunu belirterek, dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Madonna’nın hayatını anlattığını söylemesi günün en çok konuşulan konusu oldu. Sosyal medya gündeminde de ilk sıraya giren olayla ilgili, programın eski sunucularından Deniz Akkaya da sessiz kalmadı.

"ŞÖHRETİ CEHALETLE YAKALA"

Önceki sezon 'Aramızda Kalmasın' programının sunucularından olan Akkaya, eski program arkadaşını çok sert bir dille eleştirdi. Kürk Mantolu Madonna ile ilgili bir karikatürü İnstagram hesabından paylaşan Akkaya, fotoğrafa "65 sene bekle bekle, şöhreti cehaletle yakala. Bırakacaksın kendi haline gömecek kendini ekranın dibine" açıklamasını ekledi.

BÜYÜK SES GETİRECEK İDDİALAR ORTAYA ATTI!


Akkaya, eski program arkadaşını eleştirmesinin üzerine İnstagram kullanıcılarından gelen tepkilerin ardından kendini ifade etmek adına yeni bir paylaşım yaptı. Özkalyoncu ile ilgili şok iddialar ortaya atan Akkaya'nın paylaşımı çok konuşulacağa benziyor. Ünlü sanatçı, yaptığı açıklamada "Benim esprili paylaşımlarımı anlayamayan o küçücük, minnacık ama iyi niyetli kesime; Hiçbir şey sandığınız gibi olmayabilir. Ben çalıştığı ortamda patrona yalakalık ama altında çalışanlara eziyet edenler ile hiçbir zaman arkadaş dahi olmadım! Ben aile hayatına defalarca dil uzattığı bir insana yazılar yazıp radyo köşelerinde ağzına sakız ettiği kişi patronu olunca etek öpen omurgasızlar ile asla dost olmadım! Ben insanlara metres diyip kendisi dost hayatı yaşayanlara alkış tutmadım! Ben başarılı genç ve güzel her ünlü kadından nefret edenlerle asla özelimde görüşmedim; Bu nedenledir ki burası benim şahsi sayfam ve paylaşımlarımi kendi vicdan muhasebem ile yaparım. Türkiyenin en büyük kanalında çalışsamda kıblemiz değişmez dostlar. Saygılar " ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap