SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Özdemir'den siyah-beyaz paylaşım

Demet Özdemir'den siyah-beyaz paylaşım

18 Temmuz 2022 Pazartesi - 15:37




Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Demet Özdemir, düğün hazırlıklarına başlamıştı. Ağustos sonu Koç'la nikah masasına oturacak olan güzel oyuncu, birkaç gün önce koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Sağlık durumu iyiye giden Özdemir'den yeni bir paylaşım geldi.





Yaklaşık bir buçuk yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişan sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikiliden güzel oyuncu, teknenin ön kısmında hem kitap okumuş hem de güneşin tadını çıkarmıştı. Sevgilisinin yanına gelen Koç ise Özdemir'i kahkahalara boğmuştu.

TELEFONLARI SUSMADI

Aşk dolu bakışları dikkatlerden kaçmayan ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Düzgün fiziğiyle adından söz ettiren Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı. Şarkıcının kendisini görüntüleyen muhabirleri fark etmesi ise eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Teknenin güvertesinden dürbünle baktığı sırada gazetecileri fark eden ve sevgilisine gösteren Oğuzhan Koç, ellerini yana doğru açarak tebessüm etmişti. Daha sonra dürbünü alan Demet Özdemir, basın mensuplarına zafer işareti yaparak selam vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap