SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Evgar’dan duygusal veda!

Demet Evgar’dan duygusal veda!

10 Nisan 2015 Cuma - 10:41




Rol aldığı 'Bir Kadın Bir Erkek İki Çocuk' adlı dizisi final yapan güzel oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı duygusal bir yazıyla ekranlara ved





'Bir Kadın Bir Erkek İki Çocuk' dizisi final yapan Demet Evgar, duygularını yazıya döktü.

KENDİ İÇİNDE REKORLAR KIRDI

Uzun yıllar boyunca ekranda kalarak ve üç farklı kanal değiştirerek kendi içinde rekorlara imza atan Bir Kadın Bir Erkek İki Çocuk dizisi final yaptı. Bu süreç boyunca diziyi aralıksız takip eden hayranları aldıkları habere üzülürken konuyla ilgili yorum dizinin başrol oyuncusu Demet Evgar'dan geldi. Dizisinin 8 yıllık macerasını sosyal medya hesabından anlatan Demet Evgar duygularını şu satırlarla anlattı:

"ANNEM ARADI, AĞLIYORDU"

"Annem aradı az önce. Seyircilerin yorumlarını okumuş, ağlıyordu. Teşekkürler kalpten duygularınıza. Sevdiniz, kabul ettiniz ve gerçekten de evinizden, iş yerinizden, yanınızdan ayırmadınız bizi. Ömrümüz uzadı güldükçe birlikte. Bizi bugünlere getiren seyirciye hayat boyu teşekkürü bir borç bilicem.


"YOLLAR UZUN, YOLLAR BİZİ ÇAĞIRIR"

"8 yıl 25 bin skeç dile kolay… Canım kardeşim Emrem bizi bir biz biliriz bir Allah, ömürlük dostum benim, Müge Turalı annemiz ve Mehmet Altıoklar babamız olmak üzere ilk ev sahibimiz Türkmax'a, işimizin ruhunu daha büyük kitlelerle tanıştıran Star tv ve Fox tv ye, ekip kardeşlerime 1 kadın 1 erkek ailesine, bizi baştan beri destekleyen gazetelere, köşe yazarlarına, canım ekibim @yozbudun ve @ozlemoguzzzz'a ; inancınız, sevginiz, bitmek bilmeyen enerjiniz, dostluğunuz, ablalığınız, kardeşliğiniz için tüm kalbimle şükrederim size. Yollar uzun, yollar bizi çağırır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap