SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın'dan bomba açıklamalar!

Demet Akalın'dan bomba açıklamalar!

19 Eylül 2016 Pazartesi - 17:25




Kurban Bayramı'nda İtalya'ya alışverişe gittiğini söyleyen Demet Akalın, "Harcadığım parayla İstanbul'da 3+1 daire alınır." dedi.





Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programı Renkli Sayfalar'ın yeni sezon ilk programının konuğu olan Demet Akalın, 9 günlük Kurban Bayramı tatilini İtalya'da geçirdiğini belirtti.

Program sırasında birbirinden ilginç açıklamalar yapan Akalın, İtalya'da bir ev parası harcadığını söyledi.

"O PARAYLA İSTANBUL'DA..."

Kurban Bayramı'nda İtalya'ya alışverişe gittiğini belirten Akalın, "Çok ünlü bir markanın mağazasını boşalttım. İki bavulla gittik, 9 bavulla döndük. Ayakkabı, çanta ve elbiseye verdiğim parayla İstanbul'da 3+1 daire alınır. Daire parası verdim, döndüm." dedi.

"BEN KISKANMIYORUM AMA OKAN KISKANIYOR"


Eşi Okan Kurt'u kıskanmadığını ancak Kurt'un kendisini kıskandığını belirten Demet Akalın, "Okan isterse dünyanın en güzel kadınlarının bulunduğu Rusya'ya gidebilir. Valla umursamam, kıskanmam. Çünkü kendime güveniyorum. Ama onun bana yasakları var. Örneğin İstanbul'daki 3 ünlü restorana gitmemi yasakladı. Oraya giden tipleri sevmiyormuş. Bazı kız arkadaşlarımla irtibatı kestirdi. Kıskanıyor, istemiyor." dedi.

"YATIRIMLARIMI TEKTAŞA YAPIYORUM"

Zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarda takipçilerinin dikkatinden kaçmayacak kadar büyük teştaş yüzükleriyle gündeme gelen Demet Akalın, yatırımını tektaşa yaptığını söyledi. Akalın, "7-8 tane dairem var. Yatırımlarımı eve, ama daha çok tektaşa yatırdım. Yurt dışı alışverişlerimi ve tektaşlarımı kendim alıyorum. Çünkü iyi para kazanıyorum." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap