SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın Hadise-Ebru Gündeş geriliminde tarafını seçti! Olay paylaşım

Demet Akalın Hadise-Ebru Gündeş geriliminde tarafını seçti! Olay paylaşım

22 Nisan 2021 Perşembe - 15:52




Şarkıcı Demet Akalın, Reza Zarrab ile yasak aşk iddiasıyla gündemden düşmeyen Hadise ile Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş polemiğinde tarafını belli etti.





Ünlü şarkıcı Hadise’nin, 2019 yılında Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiası magazin gündemindeki sıcaklığın koruyor.

Konuyla ilgili yapılan haberlere yayın yasağı getirtmek isteyen ancak talebi mahkeme tarafından reddedilen Hadise, hakkında çıkan haberleri “Kimse benim şerefimi ve namusumu lekeleyemez” sözleriyle yalanlamıştı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Çıkan haberlerden sonra Ebru Gündeş herhangi bir acıkama yapmazken, Demet Akalın’dan flaş bir paylaşım geldi. Aracıyla seyir halindeyken Ebru Gündeş’in ‘Aşık’ adlı şarkısını dinleyen Akalın o anları “Sesi en çok özlenen isim Ebru Gündeş” notuyla paylaştı.

Akalın’ın bu hareketi, Hadise ile Ebru Gündeş geriliminde tarafının Ebru Gündeş’tan yana olduğu şeklinde yorumlandı.

 

SEDA BAKAN VE MURAT BOZ’DAN DESTEK GELMİŞTİ


Öte yandan, Hadise’nin yakın dostları Seda Bakan ile Murat Boz, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile Hadise’ye destek olmuşlardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap