SON DAKİKA



Haber > Magazin > Demet Akalın’a takipçi şoku!

Demet Akalın’a takipçi şoku!

02 Mart 2020 Pazartesi - 15:27




Demet Akalın, ‘Allah bu nefretinden dolayı 5 takipçi layık görüyor’ dedi; sosyal medya kullanıcıları çıldırdı! 5 kişilik hesap 73 binlere ulaştı.





Cüneyt Özdemir önceki gün Twitter'dan “Olağanüstü dönemlerde sosyal medyada her gördüğünüze, Whatsapp'dan gelen her mesaja inanmayın. 5N1K'yı devreye sokun. İlk olarak kaynağını sorun Sadece resmi kaynaklar değil özellikle güvendiğiniz, bildiğiniz, daha önce deneyimlediğiniz bağımsız kaynakları dikkate alın.” şeklinde bir tweet attı. Demet Akalın da bu gönderinin altına “Yaa hocam bide memlekette yaşasan daha çok sevicem seni ya” şeklinde bir mesaj bıraktı.


Akalın'ın bu sözlerine Zeynep isimli Twitter kullanıcısı, “Sen mi söylüyorsun bunu! Ayağında Amerikan çizme, çanta Avrupa'dan her yerden çıkma reklam işin gücün!” sözleriyle karşı çıktı. Bunun üzerine ünlü şarkıcı, “İşte Allah bu nefretinden dolayı 5 takipçi layık görüyor; anlamam mümkün değil” paylaşımında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap