SON DAKİKA



Haber > Magazin > Defne Samyeli'nden 50'nci yaş pozu

Defne Samyeli'nden 50'nci yaş pozu

06 Temmuz 2022 Çarşamba - 15:24




Şimdilerde şarkıcılık ve oyunculuk yapan eski haber spikeri Defne Samyeli, 50'nci yaş gününü yakın dostları ve ailesinin katılımıyla gerçekleşen bir organizasyonla kutladı. Partide tüy detaylı elbise tercih eden Samyeli'nin yaş gününde verdiği pozlar sosyal medyada gündem oldu.





Kariyerine şarkıcılıkla devam eden Defne Samyeli, iddialı sahne kostümleriyle olduğu kadar yaptığı açıklamalarla da sık sık adından söz ettirmeyi başarıyor.

Geçtiğimiz gün Bebek'te sabah sporu yaparken görüntülenen Defne Samyeli, bir yandan da görüntülü görüşme ile işlerini halletti. Telefonunu bir an olsun elinden düşürmeyen Samyeli, "Vakti iyi değerlendirmek gerekiyor. Malum işler yoğun" diyerek, yürüyüşüne kaldığı yerden devam etti. Şarkıcı, tüm bakışları üzerinde toplarken, fit haliyle gençlere taş çıkarttı.

DEFNE PLAJDA

Tüm bunların ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, sahil kenarında çekilen videosu gündem oldu. Tatil sezonunu açıp plaja inen Samyeli, yeşil bikiniyle objektif karşısına geçti

Defne Samyeli, fit vücuduyla yine adından söz ettirdi. Spor tutkunu olan oyuncu, karın kaslarıyla da dikkat çekti. Temmuz ayında 50'nci yaşına girecek olan Samyeli'nin videosu yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlendi.


"SENİ DÖVECEĞİM"

Oyuncu Gonca Vuslateri de iki çocuk annesi Samyeli'nin paylaşımına kayıtsız kalmadı ve esprili bir şekilde, "Defne döveceğim seni" yorumunu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap