SON DAKİKA



Haber > Magazin > Davut Güloğlu'ndan Recep İvedik tepkisi

Davut Güloğlu'ndan Recep İvedik tepkisi

18 Ocak 2017 Çarşamba - 11:31




'Recep İvedik' serisinin 5. filminin fragmanında Türk ve Azeri boksörlerin karşılaşmasına bir tepki de Davut Güloğlu'ndan geldi.





Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'in rol aldığı 'Recep İvedik' filminin 5. serisinin fragmanı önceki gün yayınlandı. Sinemada gişe rekorları kıran filmin fragmanında Türk ve Azeri boksörün karşılaşması bazı vatandaşların tepkisini toplamıştı.

Türkiye forması ile ringe çıkan Recep İvedik'in Azeri rakibini nakavt ettiği sahne özellikle Azeri vatandaşların eleştirilerine sebep olmuştu. Hatta bazı vatandaşlar, filmde yer alan sahnelerin özür maiyetinde çıkarılmasını istemiş, istekleri yapılmazsa da filmi boykot edeceklerini söylemişlerdi.

"BAŞKA YÖNLERE ÇEKMEYE ÇALIŞANLAR OLMASIN DİYE..."

Şahan Gökbakar, her ne kadar "Biz üzmek için değil güldürmek için varız...Bizde gardaş ülkemize yanlış olmaz... RECEP İVEDİK. Fragmanda aksiyonu sebebiyle sadece son bölümünü paylaştığımız boks sahnesini başka yönlere çekmeye çalışanlar olmasın diye filmdeki halini paylaşıyoruz. RECEP İVEDİĞİN AĞZINDAN DÖKÜLENLER NEYMİŞ??? Azerbaycandaki sevenlerimize kavuşmaya can atıyorum... Hepinizi seviyorum..." şeklinde yorum yaprak Azeri izleyicilerin gönlünü almaya çalışsa da tepkiler gelmeye devam ediyor.




"GEREKENİ YAPACAĞINA İNANIYORUM"

Fragmanı ve Kanal D habere konuk olan  Azeri Tarihçi Prof. Dr. Aygün Attar'ı dinleyen Davut Güloğlu, filmi ve Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından paylaştığı görüntüye şu notu ekleyerek, komedyenin gerekeni yapmasını istedi:

"Şu an fragmanı dönen Recep İvedik filmindeki bir Sahnede Recep İvedik karakterinin ringde karşısındaki rakibin Azerbaycan'lı olması ve Azerbaycan milli sporcusu ile olan sahnesi yakışık almadı.Orda başka bir devletin milli sporcusu olmalıydı. Her zaman her dönem özellikle zor dönemlerde yanımızda olan Azerbaycanlı kardeşlerimizin aynı bizler gibi milli duygular konusundaki hassasiyetini bilmeliyiz.Ben Şahan kardeşimin art bir niyeti olmadığını düşünüyorum. Ama Kardeş Azerbaycan'ın hassasiyetini göz ardı etmemeliyiz. Bu konuda Şahan kardeşimin de gerekeni yapacağına inanıyorum. Anadolu'da güzel bir söz vardır. Şakası bile güzel değil.işte bazı konular hassastır ve şakası bile güzel değildir.Azerbaycan ve bütün Türki Cumhuriyetlerini kardeşlerimi kucaklıyorum. Allah bırlık ve beraberlıgımızı her daım guclu kılsın Ikı devlet bır mılletız bunu unutanlara hatırlatırım.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap