SON DAKİKA



Haber > Magazin > Davut Güloğlu'ndan manidar gönderme

Davut Güloğlu'ndan manidar gönderme

30 Aralık 2016 Cuma - 14:00




Şarkıcı Sıla Gençoğlu'na hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medyasından gönderme yaptı.





Demokrasi ve Şehitler Mitingi'yle ilgili olarak "Yenikapı'daki şova katılmayacağım ama darbeye karşıyım" diyen Sıla ve bu sebeple kendisine kameralar önünde küfür ettiği ileri sürülen Davut Güloğlu arasındaki hakaret davası devam ediyor. Davanın ilk duruşması geçtiğimiz günlerde İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmüştü.

Güloğlu, suçlamaları kabul etmeyip Sıla'ya doğrudan bir beyanı olmadığını dile getirmişti. Hakim, bunun üzerine dosyanın uzlaştırma bürosuna gönderilmesine karar vererek duruşmayı ertelemişti.

Davut Güloğlu, bugün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bir gönderme yaptı. Güloğlu kendi fotoğrafına; "Dünyada güzel ve çirkin kadın yoktur.Karakterli kadın ve karaktersiz kadın vardır. Aynısı erkek için de geçerlidir...Davut Güloğlu" notunu yazarak paylaştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap