SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘Çok eğlenceli bir iş…’

‘Çok eğlenceli bir iş…’

25 Nisan 2021 Pazar - 11:41




Masumlar Apartmanı’nın yıldızlar Ezgi Mola ve Merve Dizdar, Cem Yılmaz’ın ofisinden çıkarken görüntülendi. Erşan Kuneri’nin kostüm provası için bir araya geldiklerini söyleyen güzel oyuncu, bu yılı çalışarak geçireceklerini ifade etti.






TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Masumlar Apartmanı’nın sevilen ikilisi Ezgi Mola ve Merve Dizdar, önceki gün Cem Yılmaz’ın ofisindeydi. Cem Yılmaz’ın Netflix için çekeceği Erşan Kuneri dizisinin kadrosunda bulunan iki isimden Mola, gazetecilerle kısa röportaj gerçekleştirdi.

Erkan Kuneri’nin kostüm provası için bir araya geldiklerini söyleyen oyuncu, nasıl bir rolü oynayacağıyla ilgili ser verip sır vermedi: “Çok keyifli ve heyecanlı. Herkesin çok eğleneceği bir iş olacağına dair hiç şüphem yok tabii ki.”

Gündelik hayatına dair de konuşan Ezgi Mola, “Güzel geçiyor. Biz zaten sürekli setteyiz. Seyircimiz izlediği şeyden keyif alıyor. Bizim için de en büyük mutluluk o. Her şey yolunda” ifadelerini kullandı.

Tatil planlarına dair sorulara da cevap veren oyuncu, “Tatil bu yıl biraz zor görünüyor. Sağlıklı olalım da… Şimdi hiç onu düşünmüyorum bile. Keyifli ve heyecanlı bir iş var. O yüzden de herhangi bir plan yapmadım şu an” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap