SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çocuklarımın telefonu bile yok!

Çocuklarımın telefonu bile yok!

20 Ocak 2024 Cumartesi - 11:01




Kendisi gibi oyuncu olan Javier Bardem ile Temmuz 2010'de evlenen Penelope Cruz, sosyal medyanın çocuklar üzerinde olumsuz etkilerine vurgu yaptı. Dünyaca ünlü İspanyol aktris, oğlu Leo (13) ve kızı Luna'nın (11) sosyal medya hesabının ve telefonlarının bile olmadığını açıkladı.





2008 yapımı 'Barselona, Barselona' filmi ile 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Penelope Cruz, Elle'ye verdiği röportajda, iki ergenlik çağındaki çocuğa anne olmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı.

Çocuklarını teknolojinin tehlikelerinden korumaya çalıştığını belirten İspanyol aktris, Ocak 2011 doğumlu Leo ve Temmuz 2013 doğumlu Luna'nın sosyal medya hesabı ve telefonları olmadığını söyledi.

"BUNUNBEDELİNİ KİM ÖDÜYOR?"

Manipüle edilmek çok kolay, özellikle hâlâ gelişmekte olan bir beyniniz varsa. Peki bunun bedelini kim ödüyor? 25 yaşında BlackBerry'nin nasıl çalıştığını öğrenen bizim neslimiz değil! Bu çocuklar ve gençler üzerinde acımasız bir deney.

"HAZIR OLDUKLARINDA KONUŞABİLİRLER"


Çocuklarının mahremiyetini koruduğunu dile getiren 49 yaşındaki oyuncu, "Kamuya daha açık bir işe sahip olup olmayacaklarına karar vermek onlara ait. Hazır olduklarında bunun hakkında konuşabilirler" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap