SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çocuk açıklaması: Kimse sormadı!

Çocuk açıklaması: Kimse sormadı!

15 Mart 2022 Salı - 12:49




2020 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci'yle sessiz sedasız evlenen Atiye, hamilelik dönemini Hindistan'da geçirdi. Bir kızı olan Atiye, annelik haberinin geç duyulduğunu söyledi. Konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Atiye, hafta içi her gün Süper FM’de yayınlanan "Duygu’yla Radyodayız" programına konuk oldu.

Evli ve bir çocuk annesi ünlü şarkıcı, koronavirüs pandemi öncesi yapılan albümün önümüzdeki günlerde çıkacağını açıkladı.

Sunucu Duygu Atakan’ın "Albüm mü, single mı?" sorusuna Atiye, 'Onu zaman gösterecek ama benim isteğim albüm. Albüm çıksın, sonra bakarız. Önümüzdeki günlerde MFÖ tribute albümünde yer alacağım. Henüz şarkı belli değil" yanıtını verdi.

Ferah Feza adında bir çocuk dünyaya getiren 33 yaşındaki şarkıcı, "Kimse çocuğum olduğunu sormadı, geç duyuldu. Hamileyken Hindistan'daydım, çok ortalıkta görülmedim. İnsanlar kilo aldığımı düşündü. Annelik çok güzel gidiyor biraz gürültülü ama eğlenceli ve yorucu" ifadelerini kullandı.

Ailesinin müziğe başlamasına karşı çıktığını dile getiren şarkıcı, "Her anne baba çocuğunun stabil bir geliri olsun ister. Ailem şarkıcı olmamı çok da istemedi. Sonradan vazgeçmeyeceğimi anladılar, bir de benim B planım da yoktu. Sonra yanımda oldular" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap