SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cicişler, "Sosa"ları karıştırınca...

Cicişler, "Sosa"ları karıştırınca...

08 Temmuz 2016 Cuma - 10:51




Her yaptıklarıyla gündem olan Esra-Ceyda Ersoy kardeşler, Twitter'da TT listesine giren futbolcu Sosa'yı restaurant ile karıştırınca olanlar oldu.





Ramazan ayında, gerçekleştirdikleri alkollü doğum günü partileri ve paylaştıkları üstsüz fotoğraf ile magazin gündemine bomba gibi düşen ciciş kardeşler, Esra - Ceyda Ersoy'dan olay yaratacak bir tweet geldi.

Twitter'da en popüler konuların yer aldığı Trend Topic listesine giren Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Jose Sosa'yı, restaurant ile karıştıran ciciş kardeşlerin attığı tweet, takipçilerini güldürdü.

"SALATALARINI ÇOK BEĞENİYORUM"

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa'ya, İtalyan kulüp Milan'ın talip olduğu yönünde çıkan haberler üzerine konuyla ilgili binlerce yorumda bulunan Siyah-Beyazlı taraftarlar, Sosa'yı Twitter'da çok konuşulan konuların yer aldığı Trend Topic listesine taşıdı.

Listede Sosa'nın adını gören ciciş kardeşler, Esra - Ceyda Ersoy ise takipçilerini güldüren bir tweet attı. Futbolcu Sosa'yı, restaurant ile karıştırdıklarını itiraf eden cicişler, "Sosa tt olunca çok korktum çünkü salatalarını çok beğeniyorum. Acaba içinden böcek flnmı çıktıda tt oldu dedim meğer futbolcu olan sosaymış" ifadelerini yazdılar..


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap