SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceylan: Erkeğim hesabı ödeyecek!

Ceylan: Erkeğim hesabı ödeyecek!

30 Ekim 2023 Pazartesi - 10:32




Şarkıcı Ceylan, önceki gece Maslak 1453'deki Yeni Gazino'da sahne aldı. Sahne öncesinde sorulara yanıt veren Ceylan, aşk hayatıyla ilgili konuştu. "Erkek benim elime bakmayacak" diyen türkücü, çok konuşulacak açıklamalara imza attı.





Daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilen Ceylan, sık sık değiştirdiği imajıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatan ünlü isim, son olarak yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilmişti.

"ŞARKI ÇIKARDIĞIMDA HABER OLMUYORUM"

Değişimiyle ilgili konuşan Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum dahi tanımıyor. 40 senedir bu sektördeyim. Ben şarkı çıkardığımda haber olmuyorum ama imaj değiştirdiğimde haber oluyorum. Takdir edilmeyi beklemiyorum zaten" demişti.

"KALÇAMDA ESTETİK YOK"

Ceylan "Eskiden çok zayıf bir kadındım. Kilo aldıktan sonra vücut hatlarım değişti. Kalçamın estetik olduğu iddiası kesinlikle yalan. Yüzümde estetik var ama kalçamda kesinlikle yok" açıklamasıyla dikkat çekmişti.


"KOLAY KOLAY BIRAKMAM KİMSEYİ"

Şarkıcı Ceylan, önceki gece Maslak 1453'deki Yeni Gazino'da sahne aldı. Sahne öncesinde sorulara yanıt veren Ceylan, aşk hayatıyla ilgili konuştu. Ceylan, "Hayatım ile ilgili şu an sadece iş iş. Hayatımda kimse yok. Demek ki çok seçiciyim. Kriterlerim çok benim ya. Kolay kolay kimseyi almam hayatıma. Alırsam da kolay kolay bırakmam kimseyi" dedi.

"DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE"

"İnsana en güzel yakışan şey merhamet" diyen Ceylan şöyle devam etti; "Ben önce merhamet ve vicdan ararım karşımdakinde. Mutfağından geldiğim için her şeyin. Ciğerini biliyorum ben insanların. Bakınca anlıyorum. Erkek dediğin çalışacak bir de. Çalışmayan erkek istemiyorum. Erkek benim elime bakmayacak. Bir yere gittiğim zaman benim erkeğim hesabı ödeyecek. Davul bile dengi dengine" dedi.

Son dönemde ise bir çok şarkıcının arabesk şarkılar seslendirmesi ile ilgili de konuşan Ceylan, "Bir gün herkesin yolu arabeskten geçecek arkadaşlar" dedi. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap