SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceyhun Yılmaz, unutmadı!

Ceyhun Yılmaz, unutmadı!

11 Temmuz 2016 Pazartesi - 15:29




Başarılı komedyen Ceyhun Yılmaz, Instagram hesabı üzerinden bugün 21. yılını dolduran Srebrenitsa Katliamı'nı paylaştı.





Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve gündemdeki konularla ilgili yorumlarını da yazmaktan çekinmeyen başarılı oyuncu ve komedyen Ceyhun Yılmaz, bugün Instagram hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğraf aracılığıyla Srebrenitsa Katliamı'nı hatırlattı.

"TEMMUZ'U SEVERİM, 11'İ HARİÇ"

Yaptığı duygusal paylaşım ile kısa süre içerisinde takipçilerinden binlerce beğeni ve yorum alan Yılmaz, paylaştığı fotoğrafın altına ise uzunca bir yazı yazdı.

Ceyhun Yılmaz: "Temmuzu çok severim. 11'i hariç! 11 Temmuz 1995'te Srebrenista'da Birleşmiş Milletler Kuvvetleri, kendilerine sığınan on binlerce sivil Müslüman Bosnalı'yı Sırp Güçleri'nin eline teslim etti... Bugüne dek 8.372 kişinin na'şına ulaşılabildi... 12.000 kişi hala kayıp... Srebrenista güvenli bölge ilan edildi ve Bosnalılar'ın silahları ellerinden alındı. Tüm dünya seyrederken, kuşatma altında aç ve hasta aylarca çözüm beklediler. Ve 11 Temmuz günü Birleşmiş Milletler güçleri tarafından Sırplara teslim edildiler... Bosnalıları ölüme teslim eden Hollandalı komutanın, Sırp General'den hediye alışını gösteren görüntüler, yıllar sonra ortaya çıktı... 51.000 Kadın, tecavüze uğradığı gerekçesiyle Lohey Adalet Divanı'na başvurdu... Srebrenista, görmeyi bilen gözler için, gerçeklerin yattığı yerdir... Srebrenista'yı unutma!"

YÜZLERCE YORUM GELDİ


Instagram hesabında 200 bine yakın takipçisi bulunan Yılmaz'ın bu paylaşımına oldukça duygulanan takipçileri, fotoğrafın altına yazdıkları yorumlarla duygularını dile getirmeye çalıştılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap