SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cenaze töreninde rol yapmışlar!

Cenaze töreninde rol yapmışlar!

09 Nisan 2023 Pazar - 11:51




Kitapta, prens kardeşler William (40) ile Harry’nin (38) kavgalı olmalarına rağmen, 8 Eylül 2022’de ölen babaanneleri Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreninde birlikte görünerek rol yaptıkları yazıldı.





Kitapta, prens kardeşler William (40) ile Harry’nin (38) kavgalı olmalarına rağmen, 8 Eylül 2022’de ölen babaanneleri Kraliçe II. Elizabeth’in cenaze töreninde birlikte görünerek rol yaptıkları yazıldı. İngiltere Kralı Charles’ın oğulları William ile Harry, eşleri Kate ve Meghan ile yas sürecinde birçok kez kamuoyunun karşısına birlikte çıktı. Ancak kitaba göre, yan yana durup birlik gösterisi yapmak Prens William’ın fikriydi ve kısa süreliğine geçirliydi. Harry ile eşi Meghan üç yıl önce İngiltere’den ayrılıp ABD’ye yerleşmiş ve kraliyeti ırkçılıkla suçlamışlardı. Bu yüzden de Harry’nin başta abisi olmak üzere ailesiyle arası açılmıştı. Öte yandan kitaba göre Kraliçe Elizabeth, torunu Harry’nin eşine duyduğu aşkın onu tükettiğine inanıyormuş. O zaman Galler Prensi olan Charles da oğlunun sürekli kendisini arayıp para istemesi karşısında “Ben banka değilim” diye isyan etmiş.

‘Kral’lı paralar

İngiltere Merkez Bankası, tasarımı tamamlanan ve basım süreci başlayan, üzerinde Kral 3. Charles’ın fotoğrafının yer aldığı banknotların görüntüsünü paylaştı. Kral Charles fotoğraflı 5 Sterlin, 10 Sterlin, 20 Sterlin ve 50 Sterlin banknotlarının son versiyonları tanıtılırken, söz konusu paraların 2024 yılının ortalarından itibaren tedavüle girmesi bekleniyor. Piyasadaki Kraliçe 2. Elizabeth’in fotoğrafının yer aldığı banknotların da kullanılmaya devam edileceği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap