SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cem Yılmaz sert çıktı!

Cem Yılmaz sert çıktı!

22 Ekim 2020 Perşembe - 12:57




Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanları için alkışlanacak bir harekette bulundu. Koronavirüs nedeniyle zor şartlarda çalışan sağlıkçılar için Sağlık Bakanlığı'na ücretsiz gösteri çağrısı yapan komedyen Cem Yılmaz, kendisine sosyal medyadan gelen yorumlara tepki gösterdi.





Cem Yılmaz, koronavirüs pandemisi nedeniyle aylardır mücadele eden sağlık çalışanları için moral toplantıları ve söyleyişiler yapabileceğini açıkladı. Ünlü komedyen, bu konuda Sağlık Bakanlığı'na bir öneride bulundu.

Cem Yılmaz yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Sağlık personellerine moral toplantıları, söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.”


“BÖYLE İNSANLARLA KAÇ KEZ KARŞILAŞIYORUM”

Yılmaz’ın çağrısının ardından bir sosyal medya kullanıcısı komedyene “Ben vermeyeyim, devlet versin diyorsunuz!” sözleriyle tepki gösterdi.


Söz konusu yoruma yanıt veren Yılmaz, “Demin duyurduğum derdimizle ilgili tweet’e gelen yorum… Bazen insanlar niye kameralara suratınız asık, niye insanlara gülmüyorsunuz dediklerinde benim günde şu aşağıdaki (gerçekten aşağıdaki) modelle kaç kere karşılaştığımı hesaplanmasını da rica ediyorum” dedi.

“BİLDİĞİNİZ GİBİ YAPIN”

Birçok olumsuz yorumu da retweet yapan Yılmaz, son olarak “Sanıyorum bu kadarı yeter. Siz bildiğiniz gibi yapın kardeşim. Teşekkürler” ifadesini kullandı.

 

"BAKAN FAHRETTİN KOCA'DAN MUTLU HABERLER ALDIM"


Öte yandan Cem Yılmaz, yaptığı çağrıya Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan cevap geldiğini bildirdi. Yılmaz, sosyal medya hesabı Twitter'den şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Sağlık Bakanımız @drfahrettinkoca Bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz Umudum bu"

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap