SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cem Yılmaz: Evet, çocuk aldırdım

Cem Yılmaz: Evet, çocuk aldırdım

04 Aralık 2020 Cuma - 11:17




Önceki gün Nişantaşı'nda bir klinikten çıkarken görüntülenen Cem Yılmaz, basın mensuplarının sorularına ilginç bir cevap verdi, "Evet, çocuk aldırdım!".





Son dönemde gergin ve asabi tavırları ile dikkat çeken Cem Yılmaz, önceki gün Nişantaşı'ndaki özel bir sağlık kliniğindeydi.

Akşamüstü geldiği merkezde yaklaşık bir saat kalıp ardından yakınlardaki bir eczaneden ilaç alan Yılmaz, yaptığı açıklamayla şaşırttı

Basın mensuplarının, "Geçmiş olsun" demesi üzerine gerilen Yılmaz, "Geçmiş olacak bir şey yok" karşılığını verdi. Sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine ise "Sağlık durumum iyi kardeşim merak etmeyin. Diş hekiminden çıktım. Evet, çocuk aldırdım yani" şeklinde ilginç bir çıkışta bulundu.

Magazin gündeminden düşmeyen aşklarıyla son dönemin en çok konuşulan ünlülerinden olan Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda inişli çıkışlı ilişkilerini bitirme kararı almıştı.

Sürpriz ayrılığın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Cem Yılmaz'ın (47), kendisinden 17 yaş küçük sunucu Saadet Özsırkıntı ile flört ettiği öne sürüldü.


Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia sonrası Saadet Özsırkıntı, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap