SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cardi B’den eşine özel erotik video!

Cardi B’den eşine özel erotik video!

15 Aralık 2020 Salı - 16:42




Grammy ödüllü rap şarkıcıs Cardi B, eşi Offset’in 29’uncu doğum günü için erotik bir video çekti. Klibin bir kısmını sosyal medyadan paylaşan Cardi B sosyal medyaya damga vurdu.





Cesur pozlarıyla sık sık gündeme gelen Grammy Ödüllü rap şarkıcısı Cardi B, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Kendisi gibi rap şarkıcısı sevgilisi Offset’in 29’uncu doğum gününü kutlamak için hazırlık yapan Cardi B, eşine doğum günü hediyesi olarak erotik bir video çekti.

Çektiği klibin bir kısmını sosyal medya hesabından paylaşan Cardi B, klipte kendi müziklerini kullanmak yerine Dado Milman’ın 2020’nin Ağustos ayında yayınladığı Yeled Gadol şarkısını tercih etti. Cardi’nin bu tercihi herkesi şaşırttı.

Klip boyunca seksi iç çamaşırlarıyla dikkat çeken Cardi B, seksi dansıyla yürekleri hoplattı. Klibin küçük bir kesitini Instagram hesabından paylaşan Cardi B’nin videoya düştüğü “Hadi bu gece açılalım” notu dikkat çekti.

ÇIPLAK FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI
Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından kazayla çıplak fotoğrafını paylaşmıştı. Kanepede uzanırken görülen Cardi B, hatasının farkına varınca fotoğrafı hemen kaldırsa da fotoğraf kısa sürede hızla yayıldı.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap