SON DAKİKA



Haber > Magazin > ‘Cansu'yu merak ediyorum'

‘Cansu'yu merak ediyorum'

03 Eylül 2020 Perşembe - 11:27




Cansu Dere, ‘Doctor Foster’ olarak ekrana dönüyor. BBC Studios’un format satışlarından sorumlu başkan yardımcısı Andre Renaud, “Onun, karakteri nasıl yorumlayacağını merak ediyorum” dedi





Rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Cansu Dere, yeni sezonda Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluşacak. Oyuncu, BBC’nin BAFTA ödüllü ‘Doctor Foster’ isimli dizisinin Türk versiyonunda rol alacak. Psikolojik gerilim türündeki ‘Doctor Foster’ın bir diğer oyuncusu ise Caner Cindoruk olacak. Ekim ayında ekrana gelecek proje, Medyapım imzası taşıyacak.
BBC Studios’un format satışlarından sorumlu başkan yardımcısı Andre Renaud, “Gemma Foster, güçlü ve karmaşık bir kadın... Cansu Dere’nin Türk seyircisi için bu karakteri nasıl yorumlayacağını görmek için sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum. ‘Doctor Foster’ın bu versiyonunun da Türkiye’deki izleyicileri Kanal D ekranına kilitleyeceğinden eminim” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap