SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cansu Taşkın'ın abisi corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

Cansu Taşkın'ın abisi corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti

18 Aralık 2020 Cuma - 12:01




Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın'ın abisinin corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde evinde doğum günü partisi veren modelin abisinin o gün corona virüse yakalandığı ileri sürüldü. Taşkın, bu iddiaya isyan etti.





Cansu Taşkın, düzenlediği parti sonrası abisinin corona virüse yakalandığı ve bu nedenle hayatını kaybettiği iddia edildi. Taşkın'dan bu iddialara jet hızıyla yalanlama geldi.

Konu hakkında Instagram hesabından paylaşım yapan Taşkın, şu açıklamada bulundu:

Göz önünde ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan bir genç kız olmanın zorluklarını zaman zaman çok ağır ve asılsız haberlerle ödediğim doğrudur.

Ailecek kenetlendiğimiz bu dönemde acı kaybımız üzerinden yapılan asılsız haberlere itibar edilmemesi ve acımıza saygı duyulmasını önemle rica ederim. Ailem adına bu açıklamayı yapmak zorundayım ve onları korumaya sonsuza kadar devam edeceğim.

Abisiyle birlikle çekildiği fotoğrafı paylaşan Cansu Taşkın acı haberi şöyle duyurmuştu:

Ahh kalbim acıyor inanmak istemiyorum gittiğine canim abim... Bizi bırakıp nasıl gittin biz şimdi sensiz nasıl yapacağız, nasıl yaşayacağız? Çok gençtin çok, şehit oldun...

Seni çok özledim abicim nasıl geçecek bu acı nasıl paramparçayım. Seni çok seviyorum bizde geleceğiz yanına o günü bekliyorum mekanın cennet olsun canım abim. Lütfen abimin ruhuna Fatiha okur musunuz ismi Murat Baran...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap