SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çağla Şıkel’in başı dertte!

Çağla Şıkel’in başı dertte!

23 Ekim 2020 Cuma - 11:32




Ünlü manken Çağla Şıkel, şu sıralar kendisine gelen tehdit mesajının korkusunu yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde bilgisayarına gelen “Seni ve çocuklarını öldüreceğim” mesajıyla büyük şok yaşayan Şıkel’in savcılığa başvurarak tehdit eden kişinin bulunmasını istediği öğrenildi





Ünlü manken Çağla Şıkel, bilgisayarına gelen “Seni ve çocuklarını öldüreceğim” mesajı nedeniyle korku dolu günler geçiriyor. Ölüm tehdidiyle büyük panik yaşayan güzel mankenin savcılığa başvurarak tehdit eden kişinin bulunmasını istediği öğrenildi.


ÖLÜM TARİHİ BİLE VERİLMİŞ!
Günaydın’ın haberine göre; Çağla Şıkel, 17 Ekim tarihinde bilgisayarına gelen bir e-mail nedeniyle büyük şok yaşadı. Kimliği belirsiz bir şahsın gönderdiği mail’de geçen “Seni ve çocuklarını … tarihinde öldüreceğim” ifadeleri ünlü mankenin panik yaşamasına neden oldu. Gördüğü mesaj karşısında şoka uğrayan Şıkel durumu avukatına bildirdi.


SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI
Çağla Şıkel, e-mail atan kullanıcının IP numarasını kaydedip, e-mail görüntüsünü de alarak savcılığa başvurdu. Ünlü manken, avukatı aracılığıyla verdiği dilekçesinde söz konusu şahsın kendisine gönderdiği tehdit mesajı nedeniyle cezalandırılmasını istedi. Başsavcılık soruşturma başlattı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap