SON DAKİKA



Haber > Magazin > Büyük göğüslü kadınlara tavsiyede bulundu

Büyük göğüslü kadınlara tavsiyede bulundu

25 Ekim 2019 Cuma - 13:48




Sıra dışı açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul eden ünlü model Ashley Graham, büyük göğüslü kadınlara çeşitli tavsiyelerde bulundu.





Alışılmışın dışında açıklamalarıyla magazin gündemini meşgul eden ünlü model Ashley Graham, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, büyük göğüslere sahip kadınlara tavsiyelerde bulundu.



Bir beden küçük sütyenin göğüsleri aşağı çekerek iki beden küçülttüğünü söyleyen Graham, ''Büyük göğüslerinizi iki beden küçültmek istiyorsanız her zaman giydiğiniz sütyen bedenini bir beden küçüğü ile değiştirebilir, model olarak straplez tercih edebilirsiniz.'' dedi.



Graham'ın bu önerisi, kadınlar tarafından birçok yorum aldı.

Olay itiraflarıyla magazin gündemini meşgul eden Ashley, kocası Ervin ile tanışmadan önceki erkek arkadaşları için, ''Onlarla yattığım için kaybettim.'' demişti.



''Gerçek aşkı bulmak için New York'un yarısıyla yattım'' diyen kıvrımlı model, erkeklerin istediklerini aldıktan sonra çok değiştiğini, sırf bu yüzden eşi Justin ile evlenene dek beraber olmadığını anlattı.



Eşiyle bir kilisede tanıştığını söyleyen Ashley, ''Bir dostluğumuz vardı ve bizim için önemli olan iletişimi, güveni arttırmaktı. Elbette cinsel olarak da birbirimize ilgi duyuyorduk ama bunu ağırdan almaya karar vermiştik.



'Onunla cinsel ilişki nasıl olacak?' diye endişelenmedim. Bundan çok daha fazlasına odaklanmıştım: Ona güveniyor muyum? Hayatımın geri kalanında birlikte olmak istediğim kişi o mu, gibi." diyerek evliliğine dair samimi itiraflarda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap