SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buse Terim boşanıyor

Buse Terim boşanıyor

26 Mart 2024 Salı - 10:01




Fatih Terim'İn fenomen kızı Buse Terim, iki kızının babası Volkan Bahçekapılı ile evliliğini bitirme kararı aldı.





Türk futbolunun en popüler isimlerinden ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim'den kötü haber geldi. Terim, 2014 yılında hayatını birleştirdiği Volkan Bahçekapılı ile ayrılıyor. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

10 yıl sürebildi

Çift, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sona erdirecek.

Buse Terim’in ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası, bugün İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görülecek.

İki çocuk var


İki kızları bulunan ikili, dava için yayın yasağı kararı da aldırdı.

Evlilikte Seçil Erzan etkisi

Aralarında ünlü futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi gizli fon vaadiyle dolandıran Deniz Bank şube müdürü Seçil Erzan davasında Buse Terim'in eşi Volkan Bahçekapılı'nın da adı geçmişti.

Geçtiğimiz yıl Volkan Bahçekapılı ve kuzeni eski futbolcu ve teknik direktör Emre Belözoğlu, savcılığa verdikleri ifadelerde nasıl ikna olduklarını ve ne kadar yatırdıklarını açıklamıştı.

Ünlü çiftin Seçil Erzan olayından sonra arasının bozulduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi.


Geçen aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkan Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı’nın ayrılacakları ortaya çıkmış ancak çift bu konuda sessiz kalmayı tercih etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap