SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buse Narcı ateş püskürdü

Buse Narcı ateş püskürdü

19 Eylül 2016 Pazartesi - 17:39




Özcan Deniz'in eski sevgilisi Buse Narcı, Deniz'in yaptığı açıklamayla ilgili, "Gerçekten çok kırıcı. Çocuk değiliz, büyümesini diliyorum" dedi.





Özcan Deniz ile 5 yıllık sevgilisi genç oyuncu Buse Narcı'nın ilişkilerinin bitmesinin ardından geçtiğimiz günlerde, son filmi İkinci Şans'ta küçük bir rol verdiği Narcı'nın sahnelerini filmden çıkaracağı iddia edilen Deniz, konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Deniz, bu tür haberlerin çıkma nedeninin menajer oyunu olduğunu belirterek eski sevgilisi Buse Narcı'yı filme zarar vermekle suçladı. Deniz'in bu açıklamalarının üzerine Buse Narcı sessizliğini bozdu.

"ÇOCUK DEĞİLİZ, ÖZCAN BÜYÜSÜN"

24 yaşındaki genç oyuncu Narcı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Özcan'ın 'İkinci Şans' filminden benim sahnelerimi çıkarttığı haberleri yapıldı. Özcan bu haberleri benim ve menajerimin yaptırdığını sandı, bizi suçladı. Biz neden filme zarar vermek isteyelim ne çıkarımız var ki. Çok yazık ve ayıp. 5 yıl ilişkimizi korumak adına sessiz kaldım ama Özcan insanların tuzağına düştü, beni suçladı. Sonuçta bir geçmişimiz var. Sosyal medyadan benim için ‘galaya davetli değil’ diye yazmış. Gerçekten çok kırıcı. Çocuk değiliz, büyümesini diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap