SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Özberk'ten aşk itirafı!

Burcu Özberk'ten aşk itirafı!

27 Aralık 2020 Pazar - 09:59




Oyuncu Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Bebek sahilinde görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde Belgrad Ormanı’nda Murat Kazancıoğlu ile görüntülenen ünlü oyuncu, aşk dedikodularına açıklık getirdi.





Fox TV ekranlarının iddialı yapımı Çocukluk dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte başrolü paylaşan Burcu Özberk, geçtiğimiz gün Bebek sahilinde kameralara yakalandı. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren başarılı oyuncu, final yapan dizisi ve hakkında çıkan aşk dedikodularıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA ERKEN FİNAL YAPTIK..”
Başrol oynadığı Çocukluk dizisinin beklediklerinden daha erken final yaptığını belirten Özberk, “Çok güzel bir işte gurur duyacağım mutlu olduğum bir iş yaptım. Ancak bitti, final yaptık. Her şeyin hayırlısı diyelim. Bu durumlarda çok fazla yorum yapamıyoruz. Benim tek görevim oyunculuk. Görevimi en iyi şekilde icra etmeye çalıştım. İşime sahip çıktım. Çok sevdiğim bir iş yaptım” diye konuştu.

“DİNLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM..”
Çok güzel bir kanal ve güçlü bir yapım şirketiyle çalıştığını vurgulayan Burcu Özberk, yeni bir proje gelmesi durumunda çalışabileceğini belirterek, “Dinlenmeyi düşünmüyorum. Çalışmak istiyorum. İstediğim gibi bir iş olursa çalışacağım” dedi.

“MURAT BENİM ARKADAŞIM YA!”

Geçtiğimiz günlerde iş insanı Murat Kazancıoğlu ile birlikte Belgrad Ormanı’nda görüntülenen başarılı oyuncu hakkında çıkan aşk dedikodularına açıklık getirerek şöyle konuştu:
“Murat benim arkadaşım ya! Bir de orada benim başka arkadaşım da vardı. ‘Neden onu çekmiyorsunuz?’ diye işi geyiğe çevirdim. İki tane baya yaşlı amca fotoğrafımızı çekti. Belgrad’a herkes gider. Şimdiye kadar da kimsenin fotoğrafı çıkmamıştır. Çok şaşırdım. Murat benim arkadaşım.”

“BU SÜREÇTE İLİŞKİ YAŞAMAK ZOR..”
Hayatında birisi olduğu zaman bunu saklamayacağını söyleyen Özberk, “Bu süreçte ilişki yaşamak zor bir şey. İnsan heyecanlandırdığı durumlar oluyor ama bunun devamlılığı olmadığı sürece ‘ben ilişkim yaşıyorum’ diyemiyorsun. Yaşım küçük olsaydı belki olurdu” dedi.

“SEÇİCİYİM TABİİ..”
Aşk hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Burcu Özberk, “Seçici misiniz” sorusuna şu cevabı verdi:
“Seçiciyim tabii (Gülerek)… Seçicilik de değil… Bu heyecan, sevgi ve aşk bambaşka bir şey. Onların hepsi bir araya gelmeden birine saygı duymadan da ilişkiye başlayamıyorsun.”


“HERKESİN MUTLU OLMASINI İSTİYORUM..”
Burcu Özberk, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala yeni yıldan beklentilerini açıkladı. Koronavirüs salgınının bitmesini istediğini ifade eden Özberk, “Herkesin refah seviyesinin düzelmesini ve mutlu olmasını istiyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeylere tutunmamız ve sahip çıkmamız gerekiyor. En önemlisi ise sağlık ve huzur” ifadelerini kullandı.

“2020’DE ÇOK ZORLUK YAŞAMADIM..”

Burcu Özberk, koronavirüs salgını gölgesinde geçen 2020 yılının kendisi için nasıl geçtiğini şu sözlerle anlattı:
“Baktığımız zaman hastalıktan dolayı ve genel durumlardan dolayı kötü şeyler vardı ama ben kendi adıma baktığımda güzel işler yaptım. Afilli Aşk bitmişti mesela o iş bana çok uğurlu gelmişti. Arkadaşlarım var, ailemin sağlığı yerinde. Çok şükür etrafımdan kimse koronavirüse yakalanmadı. Mutlu demeyeyim ama, çok zorluk yaşamadım.”

“CEHALETLE KONUŞMAK İSTEMİYORUM..”
Başarılı oyuncu, son günlerde polemik konusu olan koronavirüs aşısıyla ilgili düşüncelerini de aktardı. Çok fazla yorum yapamayacağını belirten Özberk, “Bakıp araştırmak ve emin olmak gerekiyor. Şu an ne söylesem cahilce bir yorum yapmış olurum. Cehaletle de konuşmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap