SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Esmersoy İtalya'da evlendi!

Burcu Esmersoy İtalya'da evlendi!

03 Eylül 2023 Pazar - 12:28




Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil, dün akşam İtalya’nın Puglia şehrinde dünyaevine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı.





İki yıldır birlikte olan Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çifti, düğünleri için uzun süredir hazırlık yapıyordu. Üç tane düğün yapmayı planlayan çiftin ilk düğünü İtalya Portofino'da dün gerçekleşti.

"ÖZGÜR KAÇ GELİNLİK YAPARSA GİYECEĞİM"

Burcu Esmersoy düğünleriyle ilgili "Özgür kaç tane gelinlik yaparsa giyeceğim. Şu ana kadar giydiğim gelinliklerde hata yapmadım. Bundan sonra da yapmam herhalde. Tabii işin şakası bu. Çok yakın arkadaşlarımızla yurt dışında düğünümüz var. Bir de İstanbul’da bir düğün yapacağız. 7-8 Eylül gibi planlıyoruz. İtalya’daki düğün 1-3 Eylül gibi olacak. Bodrum’da da bir düğün, kutlama gibi bir şey yapacağız" açıklamasını yapmıştı.

BEKARLIĞA VEDA

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil çifti düğünden önceki gün de ikinci kez bekarlığa veda partisi düzenlemişti. İlk bekarlığa vedaysa Karaköy'de düzenlenmişti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap