SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu film hayatımın en büyük imzası!

Bu film hayatımın en büyük imzası!

20 Ocak 2024 Cumartesi - 11:02




Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatından bir kesit anlatılan, Mehmet Ada Öztekin'in yönettiği 'Atatürk' adlı yapımla adından söz ettiren Aras Bulut İynemli, ikinci filmle ilgili duygularını dile getirdi.





Vodafone Sultanlar Ligi'nin 40'ıncı yılı önceki gün Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı’nda kutlandı. Geceye katılan Aras Bulut İynemli muhabirlerin sorularını yanıtladı.

"BÖYLE BİR ŞEREFE NAİL OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM"

'Atatürk 2' filmiyle vizyonda olan oyuncu, "Samimi olayım, ben yarı yarıya beğenilir diye düşünüyordum ama çoğunluk güzel yorumlarda bulundu. Filmi izleyen insanların sokakta gördüklerinde söyledikleri olumlu yorumlar beni o kadar çok duygulandırıyor ki anlatamam. Çok uzun ve zorlu bir süreç yaşadım bu filmle alakalı; bunların bir kısmı basına yansıdı, bir kısmı yansımadı. Tek amacımız bu kadar uzun yıllar emek verdiğimiz bir işin seyirciyle buluşmasıydı. Duygusal motivasyonum da Atamıza layık olabilmekti. Gayet iyi gidiyor film, 30'a aşkın ülkede vizyonda. Bu film benim hayatımın en büyük imzası. Ben böyle bir şerefe nail olmaktan çok mutluyum" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap