SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu da taşımalı fuhuş servisi

Bu da taşımalı fuhuş servisi

26 Haziran 2015 Cuma - 09:14




Hayat kadınlarının kamyonlarla çeşitli illere giderek fuhuş yaptıkları, daha sonra tekrar geri döndükleri ortaya çıktı.





Trabzon polisinin düzenlediği fuhuş operasyonlarının ardından hayat kadınlarının birçoğu sınır dışı edilirken bazıları ise rotayı Ordu ve Giresun illerine çevirdi. Hayat kadınlarının kamyonlarla çeşitli illere giderek fuhuş yaptıkları, daha sonra tekrar geri döndükleri ortaya çıktı. 

SAHTE KİMLİKLER

Sarp Sınır Kapısı açıldıktan sonra Karadeniz Bölgesi’nde birçok ailenin de yıkılmasına sebep olan hayat kadınlarına yönelik Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği operasyonlar meyvelerini vermeye başladı. Binlerce hayat kadını sınır dışı edilirken birçoğunun kimlik değiştirerek tekrar ülkeye giriş yaptığı tespit edildi.

EMNİYET UYARDI

Yapılan bu tespitlerin ardından tekrar operasyon düğmesine basan emniyet yetkilileri bu kez hayat kadınlarının farklı bir yöntem kullandığını belirledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Hayat kadınları Trabzon’da rahat edemedikleri için artık farklı illeri tercih ediyorlar. Bu konuda o illerin emniyet birimlerini de uyarıyoruz" açıklamasını yaptılar.

SIRA BEKLİYORLAR


Yabancı uyruklu kadınların yaptığı fuhuştan para kazanan kişilerin ise dikkat çekmemek için bu hayat kadınlarını yük taşımacılığı yapan kamyonlarla farklı illerdeki müşterilerine gönderdikleri iddia edildi. Kadınların daha sonra aynı yöntemle geri gelerek çeşitli müşteriler için sıra bekledikleri öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap