SON DAKİKA



Haber > Magazin > Böyle intihar görülmedi!

Böyle intihar görülmedi!

30 Mart 2015 Pazartesi - 14:52




Çöp torbasının içine girip, ağzını koli bandıyla hava almayacak şekilde kapatan şahıs, inanılmaz bir şekilde hayatına son verdi.





Bir süre İstanbul'da yaşadıktan sonra memleketi İzmir'e gelen 33 yaşındaki Hakan Kolgak isimli vatandaş, Balçova'da bir parkta tek başına oturmaya başladı. ilerleyen saatlerde parkta kimsenin olmamasından faydalanıp iddiaya göre yanında getirdiği büyük bir çöp torbasının içerisine giren Kolgak, çöp torbasının ucunu iple bağlayarak koli bandıyla hava almayacak şekile getirip, havasız kalarak hayatına son verdi. Sabah saatlerinde parka yürüyüş için gelen vatandaşlar şüpheli çöp poşetini görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, yaptığı kontrolde, çöp poşetinin içerisinde Kolgak’ın cesedini buldu. Ailesi ile görüşmeyen ve günübirlik işlerde çalışan Hakan Kolgak’ın, daha önce 4 kez daha intihara yeltendiği ve her seferinde kurtulduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap