SON DAKİKA



Haber > Magazin > Böyle ağırlama görmedi

Böyle ağırlama görmedi

04 Mart 2014 Salı - 09:17




İstanbul’da çekimleri süren The Water Diviner ekibi partide stres attı. Oscar ödüllü yönetmen Russel Crowe Türk kültürü ile dolu gecede mutluluktan ad





Oscar ödüllü oyuncu Russell Crowe'un yönetmen koltuğunda oturduğu The Water Diviner'ın çekimleri İstanbul'da devam ediyor. Yoğun tempoda süren çekimlerin ilk haftası önceki akşam Asmalımescit'te bulunan bir kulüpte özel olarak düzenlenen parti ile kutlandı. Russell Crowe, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan - Belçim Bilgin Erdoğan, Meltem Cumbul, Ozan Güven ve set çalışanlarının katıldığı partide, gece için özel olarak sahne kuruldu. Gecede Bianka adlı dansöz kıvrak figürleri ile Russell Crowe'un adeta aklını aldı. Gazetecilerin içeride görüntü almasını istemeyen Crowe ve ekibi basın mensuplarını mekana yaklaştırmadı. Geceye adeta Türk ezgileri damga vurdu. Oryantal ve roman havasının hakim olduğu gecede bir ara Cem Yılmaz kendisini sahneye attı ve 'Hey On Beşli (Tokat Yolları Taşlı)' adlı türküyü seslendirdi. Yılmaz, "Russell ve ekibi bizi Avustralya'da ağırlamıştı. Şimdi sıra bizdeydi. Türk kültürü dolu bir gece ile onu ağırlamak istedik" dedi. Geceye katılan bir başka ünlü isim de Salih Kalyon’du. Kalyon, "Russell ve ekibi ile 40 yıldır tanışıyor gibiyiz. Sette aile ortamı var. Russell'ın ekibi Türk oyuncu istemiş ve yapım şirketi beni önerince filme dahil oldum" açıklamasını yaptı. Yılmaz Erdoğan ise, "Film için çok zayıfladım. Eğlenceli bir projedeyiz. Umarım başarılı oluruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap