SON DAKİKA



Haber > Magazin > Boşanma kararı herkesi şoke etmişti

Boşanma kararı herkesi şoke etmişti

07 Eylül 2023 Perşembe - 10:04




'Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün, geçtiğimiz sene sessiz sedasız bir şekilde sevgilisi Doğaç Ergezen ile dünyaevine girmiş ve Su Diana adını verdiği bir kız çocuk sahibi olmuştu. Temmuz ayında herkesi şoke ederek boşanan çiftten Ün, Taksim'de görüntülendi. Ünlü isim, ayrılık kararıyla ilgili konuştu.





Şafak Sezer'in başrolünde olduğu ‘Alemin Kralı’ dizisinde canlandırdığı 'Ahsen' karakteri ile hafızılara kazınan oyuncu Yağmur Ün geçtiğimiz yıl Doğaç Ergezen ile nikah masasına oturmuş; kısa süre sonra da Su Diana adını verdikleri kızını kucağına almıştı.

Ancak Ün ile Ergezen, evliliklerindeki bir krizi aşamayarak önceki ay boşanmış ve bu haber herkesi şoke etmişti. Oyuncu, sürpriz ayrılık kararı sonrası ilk defa görüntülendi.

"KIZIM BENİM KIYMETLİM"

Geçtiğimiz akşam Taksim'de bir partiye katılan Ün, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kızları Diana'yı uzun zaman sonra evde bırakıp dışarı çıktığını söyleyen ünlü isim, "O benim kıymetlim, ona sahip olduğum için hala şoktayım, bu kadar mucizevi bir şeye nasıl sahibim hala bu sorunun cevabını arıyorum, onunla her şey daha güzel ve daha anlamlı oldu. Dışarı çıktığımda bile sürekli onu görüntülü arıyorum" diyerek kızına olan aşkını dile getirdi.

Okuduğu senaryolar olduğunu ve yeni projeler için görüşmeler yaptığını söyleyen Yağmur Ün, yeni sezonda ekranlarda olmak istediğini belirterek; "Romantik komedi bana daha iyi gelir, bu sene romantik komedi dizisinde oynamak istiyorum" dedi.


"KOLAY VERDİĞİM BİR KARAR OLMADI"

Oyuncu, muhabirlerin Doğaç Ergezen ile boşanmasıyla ilgili sorduğu sorulara ise şöyle yanıt verdi:

Olması gereken oldu, uzun uzun anlatmayı çok isterdim ama kolay verdiğim bir karar olmadı. Sonuçta dünyalar tatlısı bir kız çocuğum var, onunla yeni bir hayata başlıyorum. Eski eşim ile de bir çocuğumuz olduğu için görüşeceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap