SON DAKİKA



Haber > Magazin > Birkan Sokullu'dan evlilik yanıtı

Birkan Sokullu'dan evlilik yanıtı

29 Ekim 2020 Perşembe - 11:36




Oyuncu Birkan Sokullu, sevgilisi Eda Gürkaynak’la önceki gün Rumelihisarı’da yürüyüş yaparken görüntülendi.





Kendilerini görüntüleyen gazetecileri selamlayan Birkan Sokullu ve Eda Gürkaynak, "Yürüyüş yapıyoruz bugün, izinli günümüz biraz böyle değerlendirelim" dedi.

'Masumlar Apartmanı' dizisinde rol alan Sokullu, "Her şey çok güzel. Sevdiğimiz işi yapıyoruz. Seyircinin de böyle pozitif bir dönüşle gelmesi çok güzel bir şey. Çok hassas yerlere dokunuyor iş, her karakterin çocukluğuna dönüp orada yaşadığı travmaların günümüzde ne boyutlara ulaşabileceğini anlatıyoruz. Bunlar da çok değerli şeyler, bende böyle ideolojik bir işin içerisinde olduğum için çok mutluyum" dedi.

"Sizin titizlik hastalığınız var mı?" sorusuna ünlü oyuncu, "Opsesyon derecesinde değilim ama titizimdir. Dikkat ederim" diye konuştu.

'EVLİLİK KARARI VERMEDİK' 

İlişkisiyle alakalı konuşan Sokullu, "Şu an için evlilik kararı vermedik, çok mutluyuz gördüğünüz gibi. Kısmet hayırlısı neyse bir gün olacaksa olur" dedi. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap