SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bir annenin en acı anı

Bir annenin en acı anı

31 Ocak 2014 Cuma - 09:15




Adapazarı’nda, 8 yaşındaki Furkan Akın Güler 3. kattan aşağı düştü. Oğlunu kanlar içinde gören annenin feryadı yürek yaktı.





Adapazarı'nda 8 yaşındaki Furkan Akın Güler, kardeşleriyle birlikte oynadığı 3. kattaki evin balkonundan düştü. Küçük Furkan’ın çığlıkları üzerine koşarak aşağı inen anne Selma Güler, oğlunu hareketsiz görünce gözyaşlarına boğuldu. Annenin feryadı yürek burktu. Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilköğretim okulu 2. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Furkan Akın Güler 3. kattaki evlerinin balkonunda kardeşiyle oynarken bir anda dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten kaldırıma düştü. Çığlıklar üzerine balkondan bakan anne, oğlunu hareketsiz görünce çığlıklar ve feryatlarla onun yanına koştu. Bu esnada çevreden yetişenler tarafından güçlükle sakinleştirilen annenin feryatları yürekleri dağladı. Küçük çocuğa ilk müdahale olay yerine gelen 112 sağlık ekibi tarafından yapıldı. Furkan Akın Güler daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan küçük çocuğun durumunun ağır olduğu kaydedildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap