SON DAKİKA



Haber > Magazin > Beste Açar: Klipte tek giyinen kadın benim!

Beste Açar: Klipte tek giyinen kadın benim!

19 Nisan 2023 Çarşamba - 10:17




3 Nisan 2015 tarihinde yaşamını yitiren Kayahan'ın kızı Beste Açar, 'Canım Seni Çekiyor' isimli şarkısıyla müzik dünyasına ‘merhaba’ dedi. Sözü ve müziği kendisine ait parçanın klip çekimi için Kemal Başbuğ’un objektifinin karşısına geçen Beste Açar, isim vermeden ünlü şarkıcları hedef aldığı açıklamalarıyla dikkat çekti.





Babasının eski eşi İpek Açar ile yaşadığı tartışmalarla adından sıkça söz ettiren merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, bir tiyatro sahnesinde iki dansçının eşlik ettiği 'Canım Seni Çekiyor' şarkısının klibinde sade giyim tarzıyla dikkat çekti.

"MAHREMİYET KALMADI"

Klipteki stiline gelen yorumlar hakkında şarkıcı, "Normal hayatta da bu şekilde giyiniyorum. Klipte de tek giyinen kadın olabilirim. Kendim olmaya devam edeceğim. Dünyaya baktığımızda sahne çok başka bir yer ve orada normal hayattaki gibi olmak zorunda değiliz. Türkiye’de ise bunun ucuzlatıldığını ve biraz daha mahremiyetin olması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu yolu seçmiyorum. Geleneklerimiz, göreneklerimiz var" dedi.

Beste Açar'ın bu yorumu, son dönemde iddialı sahne kıyafetleriyle magazin gündemine gelen ünlü popçular Gülşen, Aleyna Tilki ve Simge Sağın'a gönderme olarak yorumlandı.

"SEDECE DİNLEMİŞ OLMAK İÇİN DİNLİYORUZ"


Şarkısını dinleyenlerden olumlu geri dönüşler aldığını belirten Açar, "Herkes çok beğendi, çok sevdi. 'Melodiler, sözler babanızı anımsatıyor' yorumları aldım. Son zamanlarda çıkan şarkıların birçoğunun sözleri benim için bir anlam ifade etmiyor. Sadece dinlemiş olmak için dinliyoruz. Ben sözlerin daha duygulara ifade etmesini önemsiyorum" şeklinde konuştu.

"İDDİAM KENDİMLE"

Asıl mesleğinin kişisel gelişim eğitmenliği olduğunu ifade eden ünlü isim, "12 yıldır bu iş işi yapıyorum. Eşimin önerisiyle yöneldim. Hep doğru insanlarla karşılaştım. Polat Yağcı çok değerli bir isim. Onun da varlığı ve desteği beni cesaretlendirdi. İyi ki yapmışım, devamı gelecek. Hiçbir şeyi birilerine ispat etmek için yapmadım, keyifle yaptım. İddiam yok ama iddiam kendimle. Bu tarafımı da görecekleri için şükürler olsun" açıklamasını yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap