SON DAKİKA



Haber > Magazin > Berrak Tüzünataç’tan Çarpıcı Yorum

Berrak Tüzünataç’tan Çarpıcı Yorum

22 Temmuz 2020 Çarşamba - 15:55




Berrak Tüzünataç, eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. Gültekin’in güzelliğine dikkat çeken Tüzünataç, “Bu sistem güzel olana saldıranı kolluyor” ifadelerini kullandı.





Pınar Gültekin’in eski sevgilisi tarafından öldürülmesine tepkiler dinmek bilmiyor. Yaşanan acı olayla ilgili paylaşımda bulunan Berrak Tüzünataç ise çarpıcı bir yorum yaptı.

“ÇOK ÜZGÜNÜM…”

Bir süredir arkadaşlarıyla birlikte tatilde olan Berrak Tüzünataç da aldığı bu kadın cinayeti haberi sonrasında tepkisini Instagram hesabının hikaye bölümünden bozdu ve bu cinayetlerle ilgili olarak çarpıcı bir tespitte bulundu. “Çok üzgünüm, artık katledilen kadınlar hakkında daha önce kurmadığım bir cümlem kalmamış gibi hissediyorum” diyerek sözlerine başlayan oyuncu, şöyle devam etti: “Her yeri olayla umudumu kaybediyorum. Sadece boğazım düğümleniyor, kalbim sıkışıyor ve öfke doluyorum. Bunu kadınlara reva gören, korumayan sisteme, sürekli büyüyen bir öfke… Hiçbir eksiğin yoktu Pınar! Çok güzelsin ve bu sistem güzel olana saldıranı kolluyor.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap