SON DAKİKA



Haber > Magazin > Berrak Tüzünataç isyan etti

Berrak Tüzünataç isyan etti

30 Haziran 2021 Çarşamba - 14:16




Yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren, aynı zamanda hayvansal ürünlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç, dün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.Tüzünataç, sosyal medyada yaptığı paylaşım sonrası “Bir deri bir kemik kaldı" sözlerine daha fazla dayanamadı.





Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile ilişkisini noktalayan oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son paylaşımında kombin videosu çeken Tüzünataç, zayıf görüntüsüyle dikkatleri üstüne çekmiş ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Bazı takipçileri "Çok zayıflamışsın", "Bir deri bir kemik kalmışsın" derken bazı takipçileri ise fit görüntüsünü beğenerek "Berrak'ın kilolarıyla ilgilenmekten vazgeçin" ifadelerini kullandılar.

Takipçilerinin yorumları üzerine kilo haberi yapılan Berrak Tüzünataç, çıkan haberlere sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

'YILLARDIR AYNI KİLODAYIM'

"Arkadaşlar yıllardır aynı kilodayım. Yıllardır senede bir bu haber yapılıyor" diyerek kilo tartışmasına son noktayı koydu.

SÜRPRİZ BİRLİKTELİK KISA SÜRDÜ

Öte yandan Berrak Tüzünataç ile Uraz Kaygılaroğlu'nun şubat ayında Instagram canlı yayınlarında başlayan samimiyeti, kısa süre sonra beraberliğe dönüşmüştü.

Oyuncu çift, birkaç hafta sonra da Arnavutköy'deki bir balıkçıda aşklarını ilan etmişti. Ancak ikilinin aşkı uzun sürmemişti. Tüzünataç ile Kaygılaroğlu, geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap