SON DAKİKA



Haber > Magazin > Benim karıyı esmer yapacağım!

Benim karıyı esmer yapacağım!

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 15:11




Bodrum'da sahne alan Serdar Ortaç, eşi Chole Ortaç'ın saçlarını boyatıp esmer yapacağını açıkladı!





Bodrum'da sahne alan Serdar Ortaç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Birçok şarkısını gece boyunca seslendireceğini ifade eden Ortaç, "Bu gece Serdar Ortaç’ın 1994’ten bugüne kadar olan bütün şarkılarını söyleyeceğim. Karabiberim şarkısından, bugüne kadar size yazdığım bütün şarkıları bu gece dinleyeceksiniz" şeklinde konuştu.

"YAN GÖZLE BAKMAK YOK"

Hayranlarının içerisinde kaç kişinin evli olduğunu soran Ortaç evli çiftlere "İyi halt yediniz" diyerek espri yaptı. Ortaç hayranlarına, "Arkadaşlar artık evlendikten sonra, bu yüzüğü taktıktan sonra artık kimseye yan gözle bakmak yok. Bekarlar sizin tuzunuz kuru ama biz evliler öyle değiliz. Dünyanın en güzel şeyi evlilik. Evlendikten sonra kimseye eşin haricinde canım, cicim, balım, bir tanem demek yok artık. Evlendikten sonra artık sadece karına aitsin" dedi.

"BENİM KARI SARIŞIN, ESMER YAPACAĞIM"

Şarkı aralarında hayranları ile muhabbet eden Ortaç eşi Chloe Loughnan'ın saçlarını siyaha boyatacağını "Benim karı sarışın pardon hanımım sarışın. Ama yani karı koca değil miyiz? Neyse benim hanım sarışın. Onun da saçını boyatacağım ve esmer yapacağım seneye." sözleriyle açıkladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap