SON DAKİKA



Haber > Magazin > “Beni umumi tuvalette öptü”

“Beni umumi tuvalette öptü”

31 Mart 2015 Salı - 10:08




İlker Ayrık'ın sunduğu 'Ben Bilmem Eşim Bilir' programına eşiyle birlikte katılan ünlü sanatçı, "Nasıl tanıştınız?" sorusuna "Beni umumi tuvalette öpt





Sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı, eğlence dolu yarışma programı 'Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler'in bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüne Işın Karaca'nın aşk itirafı damgasını vuracak.

"TUVALETİN ÖNÜNDE..."

Nişanlısı Tuğrul Odabaş'la 20 yıl öncesinde birbirlerini tanıdıklarını söyleyen Karaca, aşklarının nasıl başladığını anlatırken, "20 yıllık kankaydık biz 20 yıl önce de ben ondan çok hoşlanıyordum. İkimizin de düşük olduğu bir dönemde birbirimize çok iyi geldik. Bir anda aşk oldu. Umumi tuvaletin önünde tuttu beni öptü, konu benim için o an kapandı" cümlelerini kurdu.

"ALLAH'INA KADAR KISKANCIM"

Odabaş'ın çok romantik olduğunu belirten Karaca; "Hiç şımartılmadığım kadar şımartıldığım bir ilişki yaşıyorum" diyerek yaşadığı mutluluğu dile getirdi. İlker Ayrık'ın klasik deplasman muhabbetinde ise "Allah'ına kadar kıskancım" yanıtı vererek, ne kadar kıskanç olduğunu da sözlerine ekledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap