SON DAKİKA



Haber > Magazin > Begüm Kütük 40 oldu!

Begüm Kütük 40 oldu!

27 Ağustos 2020 Perşembe - 12:24




Güzel Begüm Kütük, dün (26/08/2020) doğum gününü kutladı. 40’ıncı yaşını kutlayan Kütük, doğum günü hediyesi olarak Bir Dilek Tut Derneği'ne bağış yapılmasını istedi.





Begüm Kütük doğum gününde sosyal medya hesabından bir duyuru paylaştı. Dostlarından hediye istemediğini belirten Kütük, Bir Dilek Tut Derneği’ne bağış yapılması yönünde çağrıda bulundu. Begüm Kütük’ün bu çağrısı sevenleri tarafından takdirle karşılandı.

Begüm Kütük’ün paylaştığı mesajda öne çıkan detaylar şöyle:
“Bu yıl hepimizin yaşadığı talihsizlikler, acılar, hastalıkla mücadele derken, günden güne daha hassas ve duyarlı biri oldum. Yaşamın sandığımız kadar uzun olmadığını ama paylaşacak onca güzelliğe yetecek ömrümüzün olduğunu anladım. Dostlarımdan hediye istemiyorum. 40. doğum günümü Bir Dilek Tut Derneği’ndeki çocukların dileklerine bağışlıyorum. Elif Nur’un en büyük hayali piyano sahibi olmak. Elif Nur’un hayaline katkı sağlamak için dilediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap