SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

Bebeğinin cinsiyeti belli oldu!

15 Kasım 2023 Çarşamba - 10:50




Gonca Vuslateri'nin geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberi öğrenilmişti. 8 aydır beraber yaşadığı sevgilisinden hamile olan Gonca Vuslateri'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu.





Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Vuslateri filmin çekimleri sırasında anne olacağını öğrenmişti. İlk kez anne olmaya hazırlanan Gonca Vuslateri, henüz iki haftalıkk hamileyken çekilen ultrason görüntüsünü paylaşmıştı.

"ATATÜRK ÖLMEDİ"

Fetüsün ay yıldız şeklinde görünmesi dikkat çekti. Vuslateri, paylaşımına "Atatürk ölmedi ve benim içimde kesin yaşıyor. Ahanda ultrasonu... İlk haftasıydı karşılaştığım sanırım" notunu düşmüştü. 8 aylık sevgilisinden hamileydi Gonca Vuslaterinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

 

CİNSİYETİ BELLİ OLDU


Adını gizli tuttuğu sevgilisinden 4,5 aylık hamile olan Gonca Vuslateri anne olmak için gün sayarken bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Hem oyuncu, hem yazar olarak görev aldığı Cenazemize Hoş Geldiniz filmi 22 Aralık’ta vizyona girecek olan Gonca Vuslateri 4,5 aylık hamile. Hamileliğinin 4. ayında olan Gonca Vuslateri’nin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. 8 aylık sevgilisinden hamileydi Gonca Vuslaterinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

   

"MÜKEMMEL BİR SEVGİLİM VAR"

Gonca Vuslateri ismini şimdilik gizli tuttuğu sevgilisi hakkında, “Mükemmel bir sevgilim var. Gözüne ilk baktığımda “bu adam” dediğim. Hâlâ da o adam. Sanırım hep o. Fakat ünlülük işinde değil. Var olmak istememek demokratik hakkı. Öyle de olacak. Biz onu göreceğiz fakat hakkında konuşmayacağız. Nasıl ama? Cillop. Çünkü herkes baba olamaz. O bir baba aday ne isterse o…. Evlilik tabii çocuk haberini aldığımda düşündüğüm bir şey. Bir kez evlendim. Gelinlik, takı, tabak çanak, pasta-börek sevmiyorum zira acayip rahatsız edici bir ses. Tüm düğünlerin ses sistemi korkunçtur. Düğün kanaatim budur. Aile hukuku her şeyin üstündedir. Olmalıdır. Çocuğun özlük hakları için… Fakat hava soğuk, ısınınca bir düğün yaparım” şeklinde konuşmuştu.


8 aylık sevgilisinden hamileydi Gonca Vuslaterinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap