SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bıçakla belediyeye girmeye çalıştı

Bıçakla belediyeye girmeye çalıştı

11 Mart 2015 Çarşamba - 16:33




Bıçakla Fethiye Belediyesi'ne girmeye çalışan şüpheli, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.





Fethiye Belediyesi’ne elinde bıçakla girmeye çalışan bir şahıs, Belediye Güvenlik görevlileri tarafından son anda yakalanıp polise teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre; sabah saatlerinde elindeki bıçakla Fethiye Belediyesi’ne gelen Y.M.C.H. (45) isimli şahıs, zorla içeriye girmeye çalıştı. Güvenlik görevlileriyle tartışan ve kimseyle sorunu olmadığını söyleyen Y.M.C.H, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek polis ekiplerine teslim edildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Y.M.C.H., daha sonra hastaneye sevk edildi. Fethiye'deki değişik noktalarda daha öncede benzer girişimlerde bulunan Y.M.C.H’nin Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Merkezi’ne gönderileceği öğrenildi.

BAŞKAN SAATCI, BIÇAKLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

09 Eylül 2009 tarihinde meydana gelen olayda, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte belediye önünde daha önce bıçaklı saldırıya uğramıştı. Yakalanan zanlı H.T., Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'kasten adam öldürmeye teşebbüs' iddiasıyla 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap