SON DAKİKA



Haber > Magazin > Başınıza ne geleceği hiç belli olmuyor!

Başınıza ne geleceği hiç belli olmuyor!

08 Mart 2024 Cuma - 09:43




Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı. Kostümleri düzenlenen özel davette sergilenen Sıla, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yaptığı bağışla ve gelecek projeleriyle ilgili konuşan Sıla, hangi duygularla şarkı yazdığı sorusu üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.





Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, sahne kostümlerini Kansersiz Yaşam Derneği’nin 'Aile Yaşam Desteği' projesi kapsamında bağışlayarak, kanser hastası çocukların eğitimine katkıda bulundu. Sıla’nın kostümleri önceki gün Kulis Maslak’ta Kansersiz Yaşam Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen özel bir davetle sergilendi.

Sanat ve cemiyet dünyasının ilgi gösterdiği iyilik davetinde Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz kanser hastalarına yaptığı katkı için Sıla’ya teşekkür plaketi sundu.

"İYİLİK VE SAĞLIK DİLİYORUM"

Derneğin web sitesi üzerinden yapılacak bağışlar ile yeni sahiplerine ulaşacak kostümler hakkında konuşan ünlü isim; “Sahnede mutlulukla giydiğim kostümlerimin iyiliğe dönüşmesine vesile olmaktan dolayı çok mutluyum. Kanser hastalığının zorlukları ile mücadele eden ailelere iyilik ve sağlık diliyorum” dedi.

 


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap