SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bahar Öztan'ın son hali sosyal medyada olay oldu

Bahar Öztan'ın son hali sosyal medyada olay oldu

24 Mayıs 2021 Pazartesi - 10:24




Yeşilçam'ın en güzel kadınları arasında yer alan ünlü oyuncu Bahar Öztan, 3 kez kanseri yenerek hayata tutundu. Bodrum'da yaşamını sürdüren oyuncunun son hali sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.





Yeşilçam'ın en beğenilen kadın oyuncularından olan Bahar Öztan'ın son hali, sevenlerini mutlu etti.

Uzun zamandır Bodrum'da yaşayan 58 yaşındaki Öztan'ın Instagram hesabından paylaştığı pozları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle bir döneme damga vuran Türk sinemasının gamzeli güzeli Bahar Öztan 3 kez kanseri yenerek sağlığına kavuştu.

"Bu çok sinsi bir şey"

Ünlü oyuncu daha önce verdiği bir röportajda hastalığıyla ilgili şöyle konuşmuştu:
"Bu çok sinsi bir şey. Ben de gerçekten en sinsi olanına yakalanmışım. 2015 yazıydı. Sürekli hazımsızlık ve şişkinliğim vardı. Denize giriyoruz, üşütüyoruz diye düşündüm. Sonra kilo kaybı başladı. Yumurtalık kanseri çıktı. Mücadele ettik tam “Bitti” derken bir yıl sonra hastalık bu kez bağırsaklarda ortaya çıktı. Epey mücadele verdim o günden bu yana."

"Başta psikolojik olarak çok kötü etkilensem de kendimi hiç bırakmadım. “Allah beni benimle sınasın, sevdiklerimle değil” dedim. Ve bugün gerçekten çok güçlüyüm. Beş yıl uğraştım bununla, her seferinde bitti derken yeniden başladı ama şu an kendimi hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum."

SON HALİNİ PAYLAŞTI

Usta sanatçı, Bodrum'daki evinden tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.
 
Mutluluğu yüzünden okunan sanatçının, hastalığın izlerini de sildiği ve moralinin yerinde olduğu görüldü.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap