SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ayrılığının sebebi ihanet mi?

Ayrılığının sebebi ihanet mi?

01 Temmuz 2017 Cumartesi - 11:50




İrem Derici ile Lider Şahin’in, kıskançlık krizi nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. Ünlü popçunun, sevgilisinin cep telefonunda başka bir kadının gönde





MESAJLARI YAKALAMIŞ

Magazin gündemine bomba gibi düşen ayrılıkta her geçen gün yeni iddialar ortaya atılıyor. İrem Derici, Lider Şahin'in cep telefonunda başka bir kadından gelen mesajları görünce büyük bir tartışma yaşandığı konuşuluyor. Tartışma sonrası Şahin, evden ayrılıp ailesinin yanına yerleşmiş.

İREM’DEN LİDER’E DAVA

Babası Selami Şahin ve İrem Derici'nin menajerliğini üstlenen Lider Şahin, yaşananlardan sonra Derici ile iş ilişkileri konusunda da problem yaşamış. Lider Şahin'e menajerlik yapması için ofis tutan Derici'nin, ofisi geri almak için dava açmaya hazırlandığı iddia edildi.

GELİN GİTTİĞİ EV


Lider Şahin, yaklaşık iki ay önce İrem Derici'nin boşandığı eski eşi Rıza Esendemir'le birlikte yaşadıkları evde kalmaya başlamıştı. Kıskançlık krizi sonrası Derici'nin, Lider Şahin'i evden kovduğu konuşuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap